Субота, 21.03.2026, 04:15
Університетська рада студентів ТНЕУ
Приветствую Вас Абітурієнт | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: ZaK, monstrik  
Радіозвязок у ТНЕУ.... Хто за???
KISSaДата: Четвер, 22.11.2007, 09:09 | Повідомлення # 1
Прогульщик
Група: Учасники навчального процесу
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Дорогі студенти)))) хто за те щоб у нашому університеті створити радіо? якщо є якісь пропозиції пишіть... ми їх розглянемо

bilen6ka i pyxnasta....

ZaKДата: Четвер, 22.11.2007, 10:41 | Повідомлення # 2
Шпаргалочник
Група: АДМІН
Репутація: 1
я думаю так. Ярік зараз зайнятий і не може сам повністю робити звязок, потрібно в йому допомогти треба зустрітись і рощзібрати обовязки, так робота піде абагато швидеш
to Nijel розширь форум.нам потрібно більше розділів, треба обговорити.....

Йа Аццкий Менджерко))))

PeMyRoДата: Середа, 28.11.2007, 19:07 | Повідомлення # 3
Прогульщик
Група: Кріейтори
Репутація: 3
Усі ЗА!!!
і я за!!! Хм!!! biggrin

Твори добро! ПА! ;)

ZaKДата: Середа, 05.12.2007, 22:15 | Повідомлення # 4
Шпаргалочник
Група: АДМІН
проект пішов в застійник......це дуже не добре.....потрібно щось робити, в нас залишилось пів року на його реалізацію......
давайте чкось будемо рухати цю справу)
wacko

Йа Аццкий Менджерко))))

@DIMASA@Дата: Вівторок, 11.12.2007, 14:20 | Повідомлення # 5
Прогульщик
Привіт щераз, радіо це взагалі круто в мене в школі навіть було, я зі своїм другом керував. А такий заклад, як в нас то вже давно пора, і це був ще одине великий плюс, новини, вітання, побажання пріколи.

SerДата: Вівторок, 11.12.2007, 16:19 | Повідомлення # 6
Прогульщик
За за за і тільки за!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тільки що б воно належало УРС!!!!!!!!!!!

thebestДата: Вівторок, 11.12.2007, 18:21 | Повідомлення # 7
Прогульщик
Доброго вечора усім!
Якраз влітку цього року був реалізований проект студентського радіо на Україно-нідерландському факультеті екон.та менеджменту (в приміщенні Центру європейських та міжнародних студій "Євростудії"). Зараз, радіовузол успішно працює, на факультеті, створюючи чудову атмосферу в приміщенні корпусу.
Особисто я був ініціатором проекту, ZaK(Андрій Гнатюк) допомагав з організацією.
Ми займаємось трансляцією лише в приміщенні "Євростудій", скажу так, що студенти лише дуже позитивно ввідкликаються про проект, це дуже усім подобається... Тому, якщо буде потрібна допомога, порада на основі того досвіду, який в нас є то звертайтесь безпосередньо до мене, радий буду допомогти в реалізації проекту, можливо наше "Студентське радіо УНФ" буде співпрацювати з іншими підрозділами, або створимо щось одне загальне. БАЖАЮ УПІХУ!

Повідомлення відредагував thebest - Вівторок, 11.12.2007, 18:26

AmigoДата: Понеділок, 17.12.2007, 22:34 | Повідомлення # 8
Прогульщик
Група: Довірені лиця
Щоб реалізувати цей проект необхідно добитись фінанасування від адміністрації закладу. Причому кошти значні. Хто знає як це зробити??? Пишіть свої варіанти...

thebestДата: Середа, 19.12.2007, 21:56 | Повідомлення # 9
Прогульщик
Ну, ми так і робили... просили коштів в Ректора. Представили бізнес-план з кошторисом проректору Адамику, далі він передав проект до С.І.Юрія, той підтримав і дав добро.

Повідомлення відредагував thebest - Середа, 19.12.2007, 21:56

AmigoДата: Вівторок, 25.12.2007, 20:47 | Повідомлення # 10
Прогульщик
"Ну, ми так і робили... просили коштів в Ректора. Представили бізнес-план з кошторисом проректору Адамику, далі він передав проект до С.І.Юрія, той підт, римав і дав добро." - це звичайно дуже файно, але тут мова йде приблизно про 60 тис. грн., я кщо ми хочемо об"єднати в єдину мережу всі основні корпуси... Такі гроші не планує виділяти ніхто... повірте

thebestДата: Середа, 26.12.2007, 02:34 | Повідомлення # 11
Прогульщик
to Amigo
взагалі ніхто не планує давати ніяких грошей незалежно від суми, "повірте))))"
думаю, на такий проект треба залучати кілька джерел: адміністрацію ТНЕУ та спонсорські внески. Також не поганим варіантом може стати залучення коштів від певних міжнародних організацій, які підтримують масс-медіа в ВУЗ... але для цього потрібно багато працювати над документацією, висвітленням різних сторін проекту і т.д.

створіть спершу "комісію" яка б займалась цим питанням... розробіть чіткий план створення і функціонування станції, прорахуйте бюджет, який потрібнен (p.s. smile звідки цифра 60 тис.грн???? обгрунтуйте, пліз...) і т.д.

Повідомлення відредагував thebest - Середа, 26.12.2007, 02:35

AmigoДата: П'ятниця, 04.01.2008, 13:27 | Повідомлення # 12
Прогульщик
to thebest

Які міжнародні організації? Спустися на землю з хмарок, в яких літаєш... Суму назвали люди з Бастера, які пройшли по корпусах, прицінидись. Спроби зробити загальноуніверситетську мережу були.... проте кожен раз все вмирало на стадії фінансування. Шукати спонсорів А який їм інтерес? Треба знайти меценатів. Можливо випускників вузу.

thebestДата: П'ятниця, 04.01.2008, 19:56 | Повідомлення # 13
Прогульщик
"Дорогий" Amigo,
слова "Спустися на землю з хмарок, в яких літаєш..." сприймаю як особисту образу, ти мене не знаєш і попрошу не вчити мене тут!

Особисто в нас був досвід, коли після візиту посла Євросоюзу до нас в університет, саме студентська газета нашого факультету отримала певні кошти на розвиток, після нашого прохання!

Це дійсно досить великі кошти, і ми тут усі пишемо свої пропозиції і обдумуємо їх, тому прошу не робити "наїздів" один на одного.

Шукати меценатів - це варіант...

Думаю, одним з найбільш реальних шляхів створення мережі - є рівень факультетів. Кожен факультет оплачує купівлю та встановлення обладнання в своїх корпусах... далі об*єднуються ці всі радіовузли в один, приєднуєтсья до одного "центру" і все. Це досить серйозне питання, сама Студ рада не в силі створити таку мережу, тут потрібна плідна співпраця з керівництвом ТНЕУ на чолі з Ректором. Це моя думка. Студ рада повинна створити проект на "папері", продумати його чітко, показати усі мінуси і плюси і взяти на себе відповідальність за організацію процесу роботи радіостанції після реалізації проекту.

PostalДата: Вівторок, 15.01.2008, 15:46 | Повідомлення # 14
Прогульщик
Репутація: 2
Ну... скажу від ЮФ... в нас радіо само по собі фактично не функціонувало... я трішки з ним попотів і воно тепер нормально працює... проте поскільки зарас сесія то якось не дуже до його трансляції... після сесії планується його повноу реалізацію.

phoenix901Дата: Вівторок, 15.01.2008, 16:10 | Повідомлення # 15
Прогульщик
Група: Кріейтори
Репутація: 2
Давайте шосьб думати за радіо на МБМ ато шось трохи відстали від ЮФ...замістом живуть ше й радіо мають...=)

Whether you think you can or can’t either way you are right. Henry Ford (1863-1947).

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026