Quote (BORIS)
І де то ваше радіо? до вашого відома всі корпуса зєднані в одній локальній мережі так що для вас це не має бути проблема... нема тут ніяких фінансових затрат і компа ви вже маєте...
З розумінням ставлюся до твоїх слів, бо сам вже не можу дочекатись, якихось кроків! [i][size=9][font=Arial][color=blue]Раніше в мене були проблеми з ПЗ для цданого проекту, оскільки ви розумієте, що Бродкастинг, це не слухати музику через ІPod, хоча, тепер я переконався в іншому, що можна підключити ІPod, в Line In, і насолоджуватись музикою будучи подалі від цього плеєра, та й даного комп"ютера! Меньше з тим!
1. Я знайшов в неті однодумців, з "якими ми доробили конфіігурацію для радіо по локальній мережі + інтернет, коли це потрібно! ПЗ вже готове! При чому склали Readme файл, тобто якщо знайдете в неті реліз RadioBroadcasting!
2. Потрібно протестувати систему, ,на роботоспосібність і стійкість до збоїв.
3. Комп'ютер, що є в наявності в студради, Якщо використовуватиметься, для радіо, то друк документів, чи взагалі будь яке інше використання буде неможливим, у звязку з невеликою потужністю, тобто про доступ УРС до комп'ютера можна забути!4
4. Визначитись з форматом, МП3 напевне відпада, не найкращим чином підходить, а ось .ogg підійде, плюс читається всіма плеєрами, тобто коли у вас грає МП3 і фільми відображає, то і цей формат підтримується.
5. Потрібно звернутись, до інф відділу ТНЕУ, щоб нам розблокували, на сервері, по-перше, бродкаст, бо інакше його моментально заблокують.
І це ще не все...
НА разі пунк 1 вже виконаний + назву вже придумав, а далі поки що жодних кроків!