|
Як вам сайт
|
|
| Nijel | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 22:50 | Повідомлення # 1 |
Adminко
Група: АДМІН
Репутація: 2
Статус: Офлайн
| Як вам ідея створення сайту? Хочеться налаштувати його якомога оптимальніше для вас, тому прошу висловлювати в цій темі свої думки щодо нашого сайту! По-максимуму реалізуємо "зачотні" пропозиції та врахуємо скарги! З повагою, адміністатор сайту!!! :D
Справжня любов дає нам все: - дає найбільше багатство; - запалює серця; - заспокоює розум.
|
| |
| |
| ZaK | Дата: Вівторок, 27.11.2007, 14:43 | Повідомлення # 2 |
Шпаргалочник
Репутація: 1
| знач так....... мої пропозиції.... нам потрібно більше розділів, я думав зробити розділи на кожну комісію, але незнаю чи це варто робити я не повністю впевнений ну закладка -Флуд- без неї нікуди...... потім потрібно зробити розділ де будуть викладені пложення УРС і склад ради(факультет телефони і т.д) потім......на сайті я бачив таку штуку як щоденник, там пропоную розміщувати що ми зробили і вирішили протягом наших зустрічей..... фотоальбом це само собою що там буде, але фотки прохання підписувати думаю виставляти їх буду не тільки я поки що це все P.S. я так і не розумію нашо той чат.....
Йа Аццкий Менджерко))))
|
| |
| |
| Buljochk@ | Дата: П'ятниця, 30.11.2007, 15:39 | Повідомлення # 3 |
Заучка
Репутація: 6
| Я думаю, шо розділи на кожну комісію робити варто, але хай вненсеням матеріалу займається не лише Юльчик Т. , а і члени комісій!!!... Ну, ми про це на засіданнях ше поговоримо!!! Варто зробити рубрику, шось тіпа "допоможи урізноманітити студентське дозвілля" , куди студенти зможуть подавати свої ідеї різного типу! Хотілося, щоб наш сайт був цікавим для всіх студентів!!! Більше новин на різні теми!! Робіть менше помилок в повідомленях офіційно-ділового стилю!І Останнє - Народ, не пахайте на сайт самі , треба задіяти і інших УРСовців!!! А так все класно!!!
|
| |
| |
| ZaK | Дата: Понеділок, 03.12.2007, 21:08 | Повідомлення # 4 |
Шпаргалочник
Репутація: 1
| фізьмемо до уваги....завтра на комісії все вирішимо поставимо ряд питань.....і будемо обговорювати.....
Йа Аццкий Менджерко))))
|
| |
| |
| Ramzes | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 03:02 | Повідомлення # 5 |
|
Прогульщик
Група: Учасники навчального процесу
Репутація: 0
| Сайт взагалі Супер!!! Особисто мені він дуже подобається, адже з кожним днем він стає все цікавішим та поінформованим!!!
Просто Ramzesik!!!
|
| |
| |
| @DIMASA@ | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 14:11 | Повідомлення # 6 |
Прогульщик
| Сайт може бути покищо нічого, гарно постаралися, яле більше має бути цікавіших тем. Одне тільки вбиває, що нема багато народу ским спілкуватися, так що всі починаєм рекламу. [color=orange]
|
| |
| |
| Butheadtern | Дата: Субота, 15.12.2007, 15:04 | Повідомлення # 7 |
|
Прогульщик
|
Повідомлення відредагував Butheadtern - Неділя, 16.12.2007, 13:44 |
| |
| |
| Postal | Дата: Вівторок, 15.01.2008, 15:36 | Повідомлення # 8 |
|
Прогульщик
| Кльово але вже є недоліки... поперше от як попередній пост... вважається флудом і таке треба видаляти ( вибачте... задатки модера на форумах терти флуд ) Ем... ну якшо добавити трішки оффтопу то може бути цікавіше для люде бут ина цьому сайті... ну мабуть вся інфа буде розрахована для студентів і взагалі наших однолітків і тем шоб залити форум може бути дуже і дуже багато... ось.. ну і звісно побільше цікавої інфи для студентів про навчальний процес і всяке такого роду... якшо УРС шось організовує обов"язково оголошувати.. Ну... вроді я всьо сказав
|
| |
| |
| phoenix901 | Дата: Вівторок, 15.01.2008, 16:11 | Повідомлення # 9 |
Прогульщик
Група: Кріейтори
| Укоз і цим все сказано =)
Whether you think you can or can’t either way you are right. Henry Ford (1863-1947).
|
| |
| |
| Hardmetalgirl | Дата: Неділя, 03.02.2008, 20:41 | Повідомлення # 10 |
Прогульщик
| мало народу...треба більше розкрутки... ..от сайт ТДТУ..крутіший набагато...
|
| |
| |
| Nijel | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 02:19 | Повідомлення # 11 |
Adminко
| Дайте лінк, хоч гляну на модний сайт ТДТУ...
Справжня любов дає нам все: - дає найбільше багатство; - запалює серця; - заспокоює розум.
|
| |
| |
| Hardmetalgirl | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 15:26 | Повідомлення # 12 |
Прогульщик
| http://forum.tstu.edu.ua/index.php?act=idx
|
| |
| |
| Lisi-oleg | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 19:02 | Повідомлення # 13 |
Прогульщик
| Сьогодні зареєструвався, сайт дуже сподобався.
|
| |
| |
| Nijel | Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 17:40 | Повідомлення # 14 |
Adminко
| Підкидайте, пліз, ідеї, що ще можна поміняти, додати, забрати з сайту!
|
| |
| |
| LokNarad | Дата: Четвер, 10.04.2008, 00:47 | Повідомлення # 15 |
Прогульщик
| Для початку сайт нормальний. Основним недоліком є, звичайно, мало відвідувачів. Просто його треба більше розкрутити і в подальшому вдосконалювати!
|
| |
| |