Місця для паління!!!
|
|
|
|
Nijel | Дата: Середа, 18.06.2008, 21:30 | Повідомлення # 1 |
Adminко
Група: АДМІН
Репутація: 2
Статус: Офлайн
| Як ви вже всі прекрасно знаєте, що паління заборонено на території нашого студмістечка!!! Частина студентів, тай і викладачів нашого університету, палять, як наслідок цей процес проходить біля навчальних корпусів та гуртожитків! Це вже давно стало проблемою, як і для адміністрації, так і для самих студентів Особисто я не бачив випадків про те, що когось стримав напис про заборону паління, а про покарання відклики були! Університетська рада студентів зверталася до адміністрації з проханням на дозвіл та допомогу у встановленні місць для паління на території ТНЕУ, зрозуміло, що згоду ми не отримали, оскільки закон є закон! А от як ви ставитесь до того, щоб облаштувати такі місця одразу ж біля території ТНЕУ, що скажите?! Я знаю, точно знаю, що знайдуться ті, кого це не зупинить палити на території, однак таких буде значно менше?! Від того, за який пункт ви віддасте свій голос, залежатиме рішення УРС!!! Д я к у ю! З повагою, Міша!
Справжня любов дає нам все: - дає найбільше багатство; - запалює серця; - заспокоює розум.
|
|
| |
MiSiMa | Дата: Субота, 01.11.2008, 12:41 | Повідомлення # 2 |
Прогульщик
Група: Учасники навчального процесу
Репутація: 1
| Тема дійсно болюча для наших студентів, але мене дивує відсутність відгуків на неї. Невже студентам краще проклинати Плішка, а не добитися місць, в яких вони змогли б палити без остраху і не приховуючись?
В РАДІ від самого початку, але зараз не вистачає часу
|
|
| |
Buljochk@ | Дата: Субота, 01.11.2008, 16:40 | Повідомлення # 3 |
Заучка
Репутація: 6
| Дійсно, якби більше студентів про це говорили б, то впевнена, що проблема не стояла б на одному місці!!! ![wink](http://src.ucoz.net/sm/24/wink.gif)
|
|
| |
MiSiMa | Дата: Неділя, 02.11.2008, 13:04 | Повідомлення # 4 |
Прогульщик
| Зараз цю проблему ще більш важко буде зрушити з мертвої точки, але бездіяльність ще гірше...
|
|
| |
Buljochk@ | Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 11:12 | Повідомлення # 5 |
Заучка
| Є якісь ідеї??? Тоді діліться ними
|
|
| |
ZASTyPNUK | Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 14:07 | Повідомлення # 6 |
Прогульщик
Репутація: 0
| Я вже пропонував на УРС написати писульку Юрію бо місця для поління повинні бути!!!!!! Це передбачено законом!!!!!!!
Зе бест!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Buljochk@ | Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 17:08 | Повідомлення # 7 |
Заучка
| Quote (ZASTyPNUK) Я вже пропонував на УРС написати писульку Юрію бо місця для поління повинні бути!!!!!! Це передбачено законом!!!!!!! У громадських місцях так, але Міністр освіти видав наказ про заборону створення міць для паління у ВНЗ! І що з цим робити! Саме тому в нас немає курілок!
|
|
| |
ZASTyPNUK | Дата: Неділя, 09.11.2008, 22:01 | Повідомлення # 8 |
Прогульщик
Репутація: 0
| НЕ знаю!!! Я шось не міг знайти той наказ!!!!
Зе бест!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
MiSiMa | Дата: Понеділок, 10.11.2008, 11:14 | Повідомлення # 9 |
Прогульщик
| Вони самі вже не знають, що їм робити з тим палінням. Зробили б курилки: і викладачі мають чітке місце для паління, і студентам можна. До речі, чому не шманають викладачів за паління...ми нібито всі рівні перед законом)))
|
|
| |
Nijel | Дата: Понеділок, 10.11.2008, 21:19 | Повідомлення # 10 |
Adminко
Репутація: 2
| Викладачі тут не винні, хоч і не утримуються від куріння на території, як на мене, й сам ректор університету С.І. Юрій, не думаю, що проти курілок, оскільки й йому набридає спостерігати, що при виході покурюють і тут, і там, і ще там.... Закон є закон
Справжня любов дає нам все: - дає найбільше багатство; - запалює серця; - заспокоює розум.
|
|
| |
Buljochk@ | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 00:37 | Повідомлення # 11 |
Заучка
| А я не дуже з цим згодна! Теперішній міністр І.О.Вакарчук не видавав наказу про заборону куріння!!!! І якщо б наша адміністрація захотіла б зробити місця для куріння, вони б закон не порушили! П.С. я на вихідних спілкувалася по даному питанню з радником міністра з освіти і науки України!
|
|
| |